Labtechnoloog

  • Locatie: Gent
  • Type: Perm
  • Vacature #16706

Labtechnoloog

Vast Contract – Regio Gent
#QC #laborant #technoloog

Beschik je over een bachelordiploma chemie/biochemie?  Heb je een sterke affiniteit met labotechnieken? Ben je technisch vaardig en werk je graag zelfstandig en nauwkeurig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een labtechnoloog om hun chemisch labo te vervolledigen. Dit sterk groeiend onderzoeksbedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de textiel- en kunststofverwerkende industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als labtechnoloog kom je terecht in een kwaliteitsomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van GC-MS analyses van extractie, over analyse tot dataverwerking. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitvoeren van diverse analyses, routine-samenstellingen en voorbereidingstechnieken.
  • Meewerken aan methode-ontwikkeling.
  • Voorbereiden en coördineren van gezondheidsparameters en consumenten-artikelen.
  • Nauwkeurig uitvoeren van proeven volgens SOP.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant technoloog over een bachelordiploma chemie/biochemie. Een eerste ervaring binnen een gelijkaardige functie en ervaring met Lims is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met computerwerk en ben je technisch vaardig. Je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd. Tot slot ben je in staat om te overleggen en samen te werken met collega’s en je bent in staat om verschillende taken te combineren.

Wat kan je verwachten?

Als laborant technoloog kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Gezien de hoge mate van specialisatie wordt er een uitgebreid opleidingstraject voorzien.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!