Lab Engineer

  • Locatie: Genk
  • Type: Perm
  • Vacature #16851

Lab Engineer New Energy

Vast Contract – Genk

#LabEngineer #NewEnergy #R&DEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Engineering en toon je een sterke interesse in R&D binnen het domein van New Energy en hogedruksystemen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Genk zijn we op zoek naar een Lab Engineer. Ook Young Graduates komen in aanmerking voor deze functie!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Lab Engineer geef je ondersteuning bij alle activiteiten inzake evaluatie, validatie en certificering van van nieuw ontwikkelde producten en zorg je voor het opzetten van testbanken en labo-equipment om de voorziene testprocedures zo vlot mogelijk te kunnen doorlopen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Definiëren van de best mogelijke testmethodes
  • Opvolgen van externe labo’s
  • Technisch advies verlenen binnen jouw expertisedomein
  • Ondersteunen van de Lab Technicians in de test-planning en bij het uitvoeren van de testprocedures
  • Schrijven en nakijken van testrapportages

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma in Engineering (Mechanica, Elektromechanica of Chemie) en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Toon je een sterke interesse in het domein van New Energy en laat je je opmerken door jouw analytisch inzicht, zin voor verantwoordelijkheid en communicatieve vaardigheden? Ben je bovendien administratief sterk en schrik je er niet voor terug om in binnen de labo-omgeving ook zelf de handen uit de mouwen te steken waar nodig? Dan ben jij misschien wel de Lab Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Lab Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!