Process Layouter

  • Locatie: Gent
  • Type: Contracting
  • Vacature #18604

Wij zoeken een (m/v/x)
Process Layouter

Freelance/vast – regio Gent
#Automotive #Projects #AUTOCAD #Toolings

Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je uw groot inzicht kan inzetten in het optimaliseren van technische tekeningen en de bijhorende industriële tooling projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en je zelf verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Automotive industrie zijn we op zoek naar een gedreven Process Layouter (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Layouter speel je een cruciale rol in je team en sta je mee in voor de implementatie en aanpassingen van een brede waaier aan nieuwe aan bestaande installaties. Jouw takenpakket omvat:

·       Je stelt de technische specificaties op en werkt cross functioneel samen met andere afdelingen

·       Je berekent de technische capabiliteit van de installaties en processen en doet hiervoor de nodige opmetingen

·       Je verzorgt een vlotte handover van de tooling projecten naar de werkvloer

·       Je streeft steeds naar optimalisatie en continue verbeteringen van je technische tekeningen

Wie ben je?

Om de rol van Process Layouter goed in te vullen, beschik je over een technische bachelor diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je hebt groot technisch inzicht met reeds goede ervaring in het beheren van process layouts. Je gaat steeds gedetailleerd te werk en voelt je daarbovenop goed in cross functionele werkomgevingen. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederlands en in het Engels.

Kennis van AUTOCAD is een must!

Wat kan je verwachten?

Als Process Layouter krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer mij op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of stuur jouw CV naar Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!