R&D Project Engineer

  • Locatie: SINT-NIKLAAS
  • Type: Contracting
  • Vacature #19623

R&D Project Engineer

Vast contract – Sint Niklaas

#testing #planning #lab #automation

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door mechanical design en heb je zin om je tanden te zetten in een project omtrent de ontwikkeling van de fixturen en automatisatie van een testlabo? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de electronica sector? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Voor een internationale speler, gevestigd in Sint Niklaas, zijn we op zoek naar een R&D Project Engineer (M/V/X). Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deze samen met Jefferson Wells aangaan? Lees verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Als R&D coördinator maak je deel uit van het ontwikkel- en testteam. Binnen jouw cruciale rol in dit team geef je leiding aan de definitie, voorbereiding en uitvoering van diverse testen die gevraagd worden aan het team en denk je mee aan de automatisatie van het labo. Jouw dagelijkse taken:

·       Ontwerpen en opvolgen van nieuwe testopstellingen (samen met externe leveranciers)

·       Onderhouden van de huidige testapparatuur (kalibratie, onderhoud, …)

·       Testbanken opzetten, inclusief introductie robotarm in het testproces, programmeren van de huidige en toekomstige robotarmen bedenken en uitvoeren

·       Ontwerpen van kleine onderdelen in 3D CAD voor gebruik in de huidige testapparatuur

·       Maatmetingen (2D-3D) voorbereiden en uitvoeren door tekeningen te bekijken

·       Meetresultaten opvolgen, resultaten evalueren en vertalen naar een technisch rapport

·       Analyse van de hoofdoorzaak van problemen uitvoeren, oplossingen en verbeteringen voorstellen

Wie ben je?

Om de verantwoordelijkheden van een R&D Project Engineer goed te kunnen uitvoeren, heb je bij voorkeur een bachelor diploma Mechanica of Elektronica met idealiter al enkele jaren werkervaring. Je bezit over een sterk inzicht in het evalueren van complexe vraagstukken en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Daarbovenop ben je hands-on en een sterke teamspeler en communicatief vaardig met goede kennis van het Nederlands en Engels.

Kennis van 3D Cad (Creo of SolidWorks), Metrologie (2D – 3D), Meettechnieken en Windchill is een pluspunt

Wat kan je verwachten?

Als R&D Test Coördinator krijg je een competitief salarispakket met een complete troef aan extralegale voordelen in de vorm van een direct en vast contract. Je zult kunnen genieten van zowel on-the-job als e-learning om je vaardigheden te verbeteren. Samen bouwen we aan jouw carrière zoals jij die ziet!

Sluit deze vacature aan bij jouw verwachtingen? Solliciteer nu via de website of neem contact op met Sara Van den Bossche op (+32) 04 72 79 10 42 – sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!