QA Engineer

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #12582

Vast Contract – Regio Antwerpen
#farmaceutica #qa #qualityassurance

Beschik je minstens over een bachelor in een wetenschappelijke richting? Heb je kennis en of werkervaring in kwaliteit binnen een GMP omgeving? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de farmaceutische industrie en staan bekend omwille van hun stabiliteit, collegialiteit en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitwerking van het kwaliteitssysteem. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitbouwen en optimaliseren van het bestaande kwaliteitssysteem volgens GMP richtlijnen
  • Deelnemen aan projecten inzake kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten.
  • Algemene procedures en procedures m.b.t. validatie, kalibratie en training opstellen en implementeren
  • Behandelen en opvolgen van klachten
  • Organiseren van jaarlijkse evaluaties van elk product
  • De leverancierskwalificatie opvolgen
  • Training voorzien aan medewerkers in andere afdelingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor in een wetenschappelijk richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP-omgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je organisatorisch en planmatig ingesteld en draag je kwaliteit hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een autonome en geëngageerde persoon.

Wat kan je verwachten?

Als QA Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!