Laborant

  • Location: Dendermonde
  • Type: Temp
  • Job #13094

Laborant

Vast Contract – Regio Dendermonde
#chemie #qc #R&D

Beschik je minstens over een wetenschappelijke bachelor? Heb je werkervaring met analytische testen in de chemische sector? Heb je een oog voor detail en werk je resultaatsgericht? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving.

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun laboteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de regio Dendermonde is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aanmaken en het uitvoerig testen van chemische verbindingen. Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan:

  • Formules bijwerken en uittesten
  • Aanmaken van compounds en het uitvoeren van kwaliteitscontroles
  • Toepassen van de verbindingen op stoffen
  • Testen van nieuwe grondstoffen
  • Documentatie opstellen van uitgevoerde experimenten
  • Resultaten direct rapporteren aan de labo coördinator

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een wetenschappelijke bachelor aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Ervaring binnen een chemisch labo is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een ordelijke ingesteldheid en sta je organisatorisch sterk. Tot slot ben je ook een flexibel persoon die zowel zelfstandig als in teamverband logisch redeneert.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een actieve en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!