Productie Manager – Chemie

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #13181

Productie Manager – Chemie

Regio Waregem – Vast Contract

#productie #verantwoordelijke #planning #Waregem #responsible #kwaliteit #chemie  #België #Westvlaanderen #leiden #leading #coaching #engineer #ingenieur #master #production #manager

Kijk je ernaar uit om op te starten in een state-of-the-art werkomgeving, omringd door gemotiveerde collega’s die samen vooruit willen? Heb je een natuurlijke aanleg voor het coachen, aansturen en bijsturen van productie? Verbluf jij anderen met jouw sterke oog voor kwaliteit en neem je graag de leiding? Beschik je tenslotte over een masterdiploma in een technische richting (Vb. ind.- of burg. Ingenieur)? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is een bedrijf met een sterke en familiale cultuur, deel uitmakend van een wereldwijde groep, actief over de landsgrenzen heen. Momenteel zoeken zij een Productie Manager met sterke people skills om hun team productie te organiseren en te leiden regio Waregem. Zij staan voor volgende kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en een continue leercurve

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productie Manager sta je in voor de aansturing, coaching, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je staat in voor een dagelijkse efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit. Je garandeert de gevraagde kwaliteit en leert ook je medewerkers om de kwaliteits- en servicenoden van de klanten na te leven.
  • Je zorgt op de werkvloer voor de implementatie van de beleidslijnen en procedures op vlak van veiligheid, orde & netheid, etc.
  • Je staat samen met de productiemedewerkers in voor de realisatie van de vooropgestelde KPI’s  op vlak van rendement, volumes en kwaliteit.
  • Je analyseert interne flows (werkposten, transport,..) en stelt verbetervoorstellen voor. Je staat stil bij onze werking, efficiëntie, rendementen, P&L, .. en gaat hiermee praktisch aan de slag. Jouw reeds opgedane ervaring komt hier goed van pas.
  • Je slaagt erin anderen mee te nemen in een verandertraject en kan dan ook als geen ander jou aanpassen aan verschillende communicatiestijlen.
  • Om dit te realiseren zorg je voor een effectieve communicatie en bouw je het nodige overleg in. Je staat in voor de ploegoverdracht, installeert een optimale samenwerking met de technische afdeling  en met de eigen teamleden. 
  • Je informeert het management omtrent bottlenecks in de samenwerking met andere afdelingen.

Wie ben je?

Om deze functie succesvol in te vullen heb je idealiter een degelijke kennis van de chemiesector en genoot je een ingenieursopleiding of gelijkwaardig door ervaring. Voor deze rol zoeken we iemand die impact heeft op korte en lange termijn. Je hebt reeds en eerste ervaring achter de rug en hebt zin in meer verantwoordelijkheid. Je bent communicatief sterk en hebt overtuigingskracht.

Dit in combinatie met jouw passie voor veiligheid, zorgt ervoor dat iedereen zich inspant voor een Zero Harm cultuur. Je bent graag actief aanwezig op de werkvloer maar gaat als geen ander aan de slag met root-cause analyses en rapporteringen. Je beschikt over organisatorische talenten om de productie efficiënt te organiseren.  Je vertrouwt hierbij niet enkel op jouw buikgevoel maar staaft jouw beslissingen met cijfers en data. Je durft change te brengen op de werkvloer en houdt goed contact met jouw primaire stakeholders.

Wat kan je verwachten?

Als Productie Manager kom je terecht in een fijne werkomgeving binnen een open, groeiend bedrijf met een familiale sfeer. Je werkt met kwalitatief hoogstaande producten in een moderne werkomgeving. De functie is interessant, afwisselend en vol uitdaging! Daarbovenop krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en reageer zo snel mogelijk!

Solliciteer rechtstreeks via deze website. Bekijk ook onze andere vacatures op www.experis.be. Bij verdere vragen kan je me steeds bereiken op steven[.]vandenbossche[@]experis[.]be of contacteer mij telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!