R&D Engineer – Chemie

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #13233

R&D Engineer – Chemie

Regio Waregem – Vast Contract

#R&D #research #development #engineer #chemie #chemistry #sector #industry #engineer #management #project #process #optimization #Waregem #Westvlaanderen #planning #product #innovation

Laat jij mensen versteld staan door je sterke oog voor productinnovatie- en optimalisatie? Spring je eruit door je inzicht in formules, processen en heb je een passie voor kwalitatieve chemische producten? Beschik je tenslotte over een master diploma in de chemie en kijk je ernaar uit een sleutelrol te vervullen in R&D? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer voor hun site regio Waregem.

Dit state-of-the-art bedrijf is een gerenommeerde speler binnen de chemie sector. Onze partner produceert en ontwikkelt hoogkwalitatieve producten voor de professionele bouwmarkt. Het bedrijf blinkt uit door zijn hoge level van expertise, zijn innovatieve en kwalitatieve producten en legt een grote focus op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer zal je een sleutelrol vervullen in de R&D afdeling, waar je verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Hiertoe onderhoudt je goede contacten met onze strategische leveranciers. Je volgt continu de toepassingsmogelijkheden en de kwaliteit van onze producten op. Je rapporteert aan de R&D manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, ben je een inventief en initiatiefrijk industrieel ingenieur in de chemie met een sterke interesse voor toepassing van scheikundige producten. Je beschikt over een relevante en succesvolle ervaring van 5 à 10 jaar binnen een R&D afdeling (labo), bij voorkeur in een aanverwante omgeving (bv. verven, lijmen, kunststoffen…). Verder werk je zelfstandig maar functioneer je ook goed in team. Naast het Nederlands druk je je goed uit in het Frans en Engels.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een uitdagende en afwisselende functie bij een groeiend en innovatief bedrijf, waar je elke dag gestimuleerd en uitgedaagd wordt. Je start op in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een aantrekkelijk brutosalaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je start op bij een bedrijf waar kwaliteit & technologie centraal staan.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via deze website. Bekijk ook onze andere vacatures op www.experis.be. Bij verdere vragen kan je ook steeds terecht op steven[.]vandenbossche[@]experis[.]be of telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!