Project Engineer – Weginfrastructuur

  • Location: Aalter
  • Type: Contracting
  • Job #13251

Project Engineer – Weginfrastructuur (M/V/X)

Vast contract / freelance – Aalter

#ProjectManagement #Roadinfrastructure #Elektromechanicalengineering #werfcoördinatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Project Engineering en heb je sterke interesse en reeds ervaring in coördinerend projectwerk? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Aalter zijn we momenteel op zoek naar een Project Leider met affiniteit voor elektromechanische uitrustingen langs transportinfrastructuurprojecten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Leider ben je verantwoordelijk voor de A – Z opvolging van het in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden, afbakeningswerken en verlichting van autowegen, autosnelwegen, tunnels, vliegvelden, bruggen en kunstwerken alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je werkt alle stappen uit in het project, vanaf prijsbepalingen tot de facturatie van de werf
  • U stelt doet een beschrijving van materiaal en diensten en maakt een prijsofferte op, rekening houdend met alle verplichte elementen (o.a. veiligheid)
  • Je staat in overleg met de aankoopafdeling, en u maakt een deal met de onderaannemers
  • U stelt de planning op en organiseert de werf in overeenstemming met alle veiligheidsregels.
  • U werkt voornamelijk voor de verschillende overheden
  • Je staat in voor het coachen, begeleiden, motiveren van projectteamleden en arbeiders, en beïnvloedt hen om positieve actie te ondernemen en verantwoording af te leggen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Industrieel Master diploma in Elektromechanica en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandse en basis kennis van de Franse taal? Heb je reeds ervaring in Project Engineering en kennis van zowel elektromechanica EN elektriciteit? Beschik je over commerciële flair en communicatieve vaardigheden en je bent werf georiënteerd met een pragmatische aanpak?  Dan ben jij misschien wel de Project Engineer die wij zoeken!

  • Een 1ste ervaring als Project Leider is een troef maar niet noodzakelijk

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. (Ook freelancers komen in aanmerking)

Voldoet deze opportuniteit aan je verwachtingen?
Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!