Maintenance Manager

  • Location: Aalst
  • Type: Contracting
  • Job #13256

Wij zoeken een (m/v/x)

Maintenance Manager

Vast Contract – Regio Aalst

#Maintenancesupervisor #IBMMaximo #Foodproduction

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door productie optimalisaties en bijhorende maintenance processen ? Op zoek naar een coördinerende job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen de preventieve en curatieve projecten? Een leidinggevende functie waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler regio Aalst zijn we op zoek naar een Maintenance Manager (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
Als maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor het maintenance gebeuren in de liquid afdeling. Je leidt de 35-koppige maintenance afdeling van techniekers en werkvoorbereider(s) Jouw functie omvat: 

  • Samenstellen van het team en deelnemen aan de werving & selectie van medewerkers, en opstellen van een trainingsplan per teamlid
  • Analyseren van de storingen van de voorbije 24u en opvolgen van afdelingsspecifieke KPI's
  • Voorbereiden en uitwerken van onderdelen van het afdelingsplan inclusief bijbehorende financiële aspecten ten behoeve van de direct leidinggevende.
  • Budgetverantwoordelijkheid in overleg leidinggevende.
  • Begeleiden en opvolgen van derden (subcontractors).
  • Het vervullen van administratieve taken zoals het beheer van de tijdsregistratie, verlofregeling, wachtregeling en onkostenstaten.
  • Deelnemen aan projecten op de afdeling, geleid door Engineering, teneinde de veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, kwaliteit en ergonomie te kunnen maximaliseren.

Wie ben je?

Om de rol van Maintenance Manager goed in te vullen beschik je over een Master in een technische richting met al een eerste ervaring in een leidinggevende functie. Bovendien beschik je over een hoge technische kennis en kan je gemakkelijk diverse schema’s interpreteren. Je bent enthousiast als je in een productieomgeving kan werken en haalt energie uit het implementeren en optimaliseren van maintenance processen. Je bent een echte teamplayer en een uitgesproken doe-figuur die van aanpakken weet.

Je spreekt vlot Nederlands en Engels en bent vaardig met SAP, Maximo en Microsoft Office

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.  Je mag bij opstart een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in de functie. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche +32 (0)472 79 10 42 – Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!