Productie Manager – Chemie

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #13257

Productie Manager – Chemie

Regio Kortrijk – Vast Contract

#productie #verantwoordelijke #planning #Kortrijk #responsible #kwaliteit #chemie #textiel #weverij #België #Nederlands #Frans #Westvlaanderen #leiden #leading #coaching #engineer #ingenieur #master #production #manager

Kijk je ernaar uit om op te starten als leidinggevende in een state-of-the-art werkomgeving (weverij), omringd door gemotiveerde collega’s die samen vooruit willen? Heb je een natuurlijke aanleg voor het coachen, aansturen en bijsturen van productie? Verbluf jij anderen met jouw sterke oog voor kwaliteit en neem je graag de leiding? Spreek je naast het Nederlands tenslotte ook vlot Frans en heb je een masterdiploma in een technische richting op zak (vb. ind.- of burg. Ingenieur)? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is een bedrijf met een sterke en familiale cultuur, actief over de landsgrenzen heen. Momenteel zoeken zij een Productie Manager met sterke people skills om hun team productie te organiseren en te leiden regio Kortrijk. Zij staan voor volgende kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en een continue leercurve

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor de exploitatie van de weverij. Organiseren, opvolgen, evalueren en bijsturen behoren tot jouw actiedomein.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Aankoop: je beheert je stock en staat in voor een correct aankoopbeleid in nauw overleg met de Quality Manager en het Sales team.
  • Productie: je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gebudgetteerde productieoutput, rekening houdend met de afgesproken rendementen, levertijden, kwaliteit en kosten.
  • Kwaliteit: in nauwe samenwerking met de Quality Manager realiseer je de kwaliteitsdoelstellingen voor de site. Je houdt hierbij rekening met productspecificaties, aantal en soort klachten, kwaliteitskosten en uitval.
  • Onderhoud: je organiseert het onderhoud aan machines, apparaten, installaties, gebouwen en terreinen.
  • Personeel: je staat in voor een correcte personeelsplanning op korte en middellange termijn en dit zowel kwalitatief als kwantitatief. Je weet je medewerkers te motiveren, staat in voor opleiding en ondersteuning.
  • Investeringen: je ondersteunt het algemeen management bij investeringsbeslissingen. Je meerwaarde situeert zich op het vlak van kennis van het hedendaagse machineaanbod en de te verwachten evoluties in deze markt.

Wie ben je?

Om deze functie succesvol in te vullen heb je een degelijke kennis van de chemie / textielsector en genoot je een ingenieursopleiding (elektromechanica of textiel). Voor deze rol zoeken we iemand die impact heeft op korte en lange termijn. Je bent communicatief sterk en hebt overtuigingskracht. Daarnaast heb je minimum 5 jaar ervaring als leidinggevende in een weverij.

Je bent graag actief aanwezig op de werkvloer, je werkt hands-on en klantgericht. Verder kan je moeiteloos communiceren met collega's, medewerkers, diverse externe diensten en gesprekspartners. Je bent een motivator, een coach, en ondersteunt je medewerkers waar nodig. Tenslotte heb je een vlotte kennis van NL – FR – EN.  

Wat kan je verwachten?

Als Productie Manager kom je terecht in een fijne werkomgeving binnen een open, groeiend bedrijf met een familiale sfeer, del uitmakend van een sterke financiële groep. Je werkt met kwalitatief hoogstaande producten in een moderne werkomgeving. De functie is interessant, afwisselend en vol uitdaging. Daarbovenop krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en reageer zo snel mogelijk!

Solliciteer rechtstreeks via deze website. Bekijk ook onze andere vacatures op Jefferson Wells. Bij verdere vragen kan je me steeds bereiken op steven[.]vandenbossche[@]Jeffersonwells[.]be of contacteer mij telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!