Teamleader Productie

  • Location: Londerzeel
  • Type: Perm
  • Job #13371

Teamleader Productie

Vast Contract – Regio Londerzeel
#voeding #productie #people management

Beschik je over een bachelor en werkervaring met people management in een productieomgeving? Sta je communicatief sterk in de schoenen en heb je menselijk inzicht? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een Teamleader Productie om hun productieteam te leiden. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Londerzeel is internationaal actief binnen de voedingsindustrie en staat bekend omwille van hun aandacht voor kwaliteit, innovatie en familiariteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Teamleader Productie kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het aansturen van een team bestaande uit een tiental operatoren. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal diverse activiteiten:

  • Opstellen van de werkverdeling en productieplanning
  • Opvolgen van productie- en procesparameters
  • Het team coachen, motiveren en ondersteunen
  • Meewerken aan het kwaliteitssysteem en veiligheidsplan
  • Samenwerken met de technische dienst om apparatuursproblemen op te lossen
  • Waken over de veiligheid, kwaliteit en rentabiliteit van de productieprocessen
  • Direct rapporteren aan de Operations Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Teamleader Productie idealiter over een voedingsgerelateerde bachelor aangevuld met een eerste leidinggevende ervaring. Ervaring binnen een voedingsbedrijf is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een communicatieve ingesteldheid en werk je planmatig. Je bent flexibel en stressbestendig. Tot slot ben je ook een kwaliteitsgerichte persoon met een sterke drive om te presteren.

Wat kan je verwachten?

Als Teamleader Productie kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!