Commercieel Technisch Verantwoordelijke Vee

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #13395

Commercieel Technisch Verantwoordelijke Vee   

Regio Oost- & West Vlaanderen – Vast Contract

#landbouw #feed #vee #voeders #cattle #responsible #sales #verantwoordelijke #autonomy #team #advice #bachelor #master #bio #engineer #agro #support #EastFlanders #WestFlanders #België

Ben jij een teamspeler, initiatiefnemer, communicatief sterk? Heb je een bachelor diploma in een wetenschappelijke richting op zak en/of een grote interesse in de landbouw sector en vee? Beschik je daarnaast over een grote drive, ben je klantgericht en zorgt jouw positieve ingesteldheid ervoor dat je de koe bij de horens vat? Verantwoordelijkheid schrikt jou niet af? Ambieer je tenslotte om een sleutelrol te vervullen binnen client support en sales?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving

Onze partner is op zoek naar een Commercieel Technisch Verantwoordelijke Quality Control om hun team te versterken. Dit gerenommeerd voedingsbedrijf draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België. Voor deze functie werk je vanuit Oost- en West Vlaanderen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelrol vervullen binnen de klanten ondersteuning en sales, waarbij je in een erg afwisselende en uitdagende functie zal opstarten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je adviseert en ondersteund bestaande klanten (altijd met een glimlach).
  • Je zorgt mee voor een blijvend duurzaam rendement van ons aanbod aan voeders.
  • Optimalisatie van de verkoopomzet.
  • Je zorgt ook voor het uitbouwen van je bestaande portfolio. Je start uiteraard niet van
  • nul! Maar je weet als geen ander hoe mensen te overtuigen van onze service.
  • Je zal ook zaakvoerders ondersteunen.

Wie ben je?

Je behaalde met succes minstens een bachelordiploma, en/of idealiter heb je grote interesse in de landbouw / vee sector. Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda en krijgt veel ruimte om te innoveren. Je bent gebeten door de landbouwmicrobe, en verkopen en adviseren zitten in je bloed. Jij weet als geen ander hoe te communiceren met nieuwe en bestaande klanten. Binnen deze functie krijg je de kans om zeer autonoom te werken, met de nodige ondersteuning. Jij haalt voldoening uit het formuleren van goed advies én het behalen van KPI’s. Je streeft steeds weer naar een beter resultaat.

Zowel beginners als meer ervaren kandidaten komen zeker in aanmerking. Je kijkt ernaar uit om vaak op de baan te zijn regio Oost- en West Vlaanderen.

Wat kan je verwachten?                               

Als Commercieel Technisch Verantwoordelijke start je op bij een snelgroeiend , innovatief bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een uitdagende omgeving. Je komt terecht in een gemotiveerd team van collega’s waar open communicatie en initiatief centraal staan.

Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sceinces vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]Jeffersonwells[.]be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!