Electrical Project engineer

  • Location: PUURS
  • Type: Contracting
  • Job #13407

Wij zoeken een (M/V/X)

Elektrisch Project Engineer

#Projectengineering #Elektriciteit #Pharma #Caneco

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door techniek, elektriciteit en gebouwen? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen technische projecten in de farmacie? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen farmacie zijn we op zoek naar een consultant ingenieur elektriciteit regio Puurs. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Experis deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ingenieur elektriciteit kom je terecht binnen het zeer aangename team elektriciteit en utilities. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektriciteit binnen zowel gebouwen als in installaties op de verschillende sites. Jouw takenpakket omvat:

  • In eerste instantie beheer je de (her)berekeningen van elektrische installaties in verschillende fases van het project.
  • Je stelt lastenboek en meetstaat op voor de project(en) volgens de BAE standaarden.
  • Als dit vlot loopt en je hebt tijd gekregen om het bedrijf te leren kennen, krijg je de kans om kleinere projecten binnen het elektriciteitsgegeven te begeleiden: hoe meer ervaring je hier opbouwt, hoe groter de projecten.
  • Hierbij hou je de veiligheid steeds als hoogste prioriteit.
  • Je  werkt nauw samen met elektrische contractor: zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles, …
  • Controleert ook de administratieve opvolging, m.a.w. facturatie van elektrische contractor.
  • Je maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een diploma industrieel ingenieur of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt reeds een eerste ervaring binnen de elektrische wereld en kan vlot de elektrische berekeningen uitvoeren waarbij kennis van Caneco wordt aanzien als een grote plus. Je hebt inzicht en kennis in elektriciteitsdistributie (kabels, schakelaars, beveiliging, …) Je bent een probleemoplosser, verdiept je graag in techniek en kan leidinggeven indien nodig.
Je beheerst vlot de Nederlandse en Engelse taal.

Ervaring in een farmaceutische omgeving is een pluspunt, maar zeker geen must.

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!