Automation & Robotica Specialist

  • Location: GENT
  • Type: Contracting
  • Job #13510

Automation & Robotica Specialist

Vast contract – regio Gent

#automation #automotive #Robotics #innovation #S7

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door techniek en automatisatie? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen een innovatieve Automotive productie omgeving? Een job waarbij je de vrijheid krijgt om problemen aan te pakken en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een consultant Automation & Robotica Specialist regio Gent. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Experis deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation & Robotica Specialist zal je met de laatste technologieën in aanraking komen wat betreft robotica en diverse automatisatie processen. Jouw functie is toegespitst op de operationele productie en toekomstige verbeteringsprocessen.
Jouw takenpakket omvat:

  • Het uitvoeren van “eerste-lijns’- interventies in geautomatiseerde productieprocessen
  • Het onderzoeken van de onderliggende oorzaken en voorstellen van oplossingen
  • Je geeft opleiding en ondersteuning aan collega’s en natuurlijk krijg je op jouw beurt de nodige opleiding en ondersteuning
  • Nauwe betrokkenheid bij de introductie van nieuwe installaties en nieuwe wagenmodellen.
  • Je houdt contact met vele afdelingen binnen het bedrijf en werkt zowel van op bureau als vanop de werkvloer
  • Jouw focus ligt op het actief en operationeel “ontstoren” van de machines en voorstellen van toekomstige verbeteringsprojecten en niet op het loutere curatieve onderhoud

Wie ben je?

Om de rol van Automation & Robotica Specialist goed in te vullen beschik je over een technisch Bachelor diploma met kennis van automatisatie of 7e jaar industrieel onderhoud, elektrische installatietechnieken, meet-en regeltechnieken met reeds een eerste werkervaring. Je bent analytisch, kritisch en kwaliteitsgericht ingesteld. Bewezen skills in Robotica, SIEMENS S7 en kennis van diverse geautomatiseerde productielijnen. Als persoon kan je zowel individueel te werk, maar leg je ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot Nederlands en/of Engels.

Wat kan je verwachten?

Als Automation & Robotica Specialist krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om zo snel mogelijk te solliciteren via de website of contact op te nemen met Sara Van den Bossche op 0472 79 10 42 voor 15/02/2021

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!