Regulatory Affairs & Product Safety Assistant – Chemie

  • Location: Zottegem
  • Type: Temp
  • Job #13576

Regulatory Affairs & Product Safety Assistant – Chemie

Regio Zottegem – Contract van bepaalde duur

#chemie  #industry #industrie #responsible #regulatory #affairs #management #verantwoordelijke # product #safety #master #bachelor #productie #Zottegem #Oostvlaanderen #administration #technical #database #files #België

Je bent een krak in alles dat regulatory en product-technische zaken is, of je hebt hier een sterke interesse in? Je gaat steeds nauwkeurig te werk en hebt goesting om je te verdiepen in de productdatabase? Tenslotte beschik je over een bachelor- of masterdiploma in een relevante studie zoals (bio)chemie?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Regularoty Affairs & Product Safety Assistant om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf actief in de chemische sector, is internationaal actief en staat er om gekend kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel te dragen. Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België en in de wereld. Voor deze functie werk je vanop de site regio Zottegem. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 01/02/2021 tot 31/07/2021.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelrol vervullen binnen management van verschillende types gegevens, waarbij je in een erg afwisselende en uitdagende functie zal opstarten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je werkt als versterking voor de Regulatory afdeling en rapporteert rechtstreeks aan PSRA manager.
  • Je bent verantwoordelijk voor het ingeven van product-technische en chemische gegevens in een gespecialiseerde database.
  • Je schat de gevaareigenschappen in van de eindproducten en houdt hierbij rekening met de wettelijk vastgelegde rekenregels.
  • Je stelt de veiligheidsfiches op voor de eindproducten.

Wie ben je?

Je bent een gedisciplineerd persoon, werkt nauwkeurig en bent ook sterk in communicatie. Belangrijker dan je ervaring, is je goesting om je te verdiepen in de ontwikkeling van de productdatabase. Je bent een administratieve, punctuele duizendpoot, ervaring met MS Word en Excel. Als vlotte communicator is de Engelse taal voor jou onontbeerlijk. Daarnaast werk je graag in team, maar kan je eveneens zelfstandig werken. Je bent dynamisch en kan om met een snel veranderende wetgeving. Je bent bereid om je constant te verdiepen in alle updates en om je erin vast te bijten. Een bachelor- of master diploma in een wetenschappelijke richting (chemie) is aangewezen.

Wat kan je verwachten?

Als Regulatory Affairs & Product Safety Assistant start je op bij een snelgroeiend bedrijf en krijg je de mogelijkheid om op termijn verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving. Je komt terecht in een no-nonsense productieomgeving waar open communicatie en initiatief centraal staan. Je start op in een verantwoordelijke en boeiende functie met veel afwisseling, een voltijdse tewerkstelling in dagdienst binnen een groeiend bedrijf op mensenmaat.

Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een tijdelijk contract van bepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sciences vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!