Laborant QC – Voeding

 • Location: Kortrijk
 • Type: Perm
 • Job #13748

Laborant QC – Voeding

Regio Kortrijk – Vast contract

#voeding #food #feed #sector #QC #qualitycontrol #quality #control #product #ontwikkeling #production #safety #hygiene #laborant #lab #bachelor #Kortrijk #kwaliteit #dagwerk #België #Westvlaanderen

Labo proeven, analyses en kalibraties doen jouw hart sneller slaan? Je kijkt er naar uit om in een labo omgeving op te starten, in een team van fijne collega's? Je bent er trots op elke taak met grote nauwkeurigheid en met oog voor detail uit te voeren? Ook product ontwikkeling vindt je een leuke uitdaging? Tenslotte ben je in het bezit van (minstens) een bachelor diploma (bio)chemie / laboratoriumtechnologie of gelijkwaardig door ervaring? Dan is dit jouw droomjob!

Onze partner is op zoek naar een Laborant QC om de afdeling kwaliteit te versterken en een link te vormen met productie en productontwikkeling. Dit gerenommeerde voedingsbedrijf heeft absolute expertise in z’n niche en is een KMO regio Kortrijk.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelpositie innemen binnen kwaliteitsmanagement en werkt samen met een team van laboranten. Je start op in dagwerk (geen ploegenstelsel).

Hierbij controleer je zowel de fysische, chemische als microbiologische eigenschappen. Daarnaast interpreteer je recepten van de producten en verifieer je een correcte opvolging ervan in productie.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Analyseren van:
  • inkomende grondstoffen (ook CO2, H2O,…)
  • halffabrikaten op alcohol, restsuiker, kleur, bitterheid, microbiologie,…
  • afgewerkte producten
 • Interpretatie en op termijn opstellen van nieuwe recepten
 • Controle van een correcte opvolging van de geproduceerde recepten

Wie ben je?

Je behaalde met succes minstens een bachelor diploma chemie / laboratoriumtechnologie of gelijkwaardig door ervaring. Je bent bekend met de verschillende procedures m.b.t. microbiologie en bent gepassioneerd door kwaliteit. Verder streef je ernaar het beste product op de markt te zetten. Je bent hands-on, zeer nauwgezet en heb je een talent om snel, efficiënt en zelfstandig te kunnen werken. Veiligheids- en kwaliteit gerelateerde normen draag je hoog in het vaandel en je kan vlot overweg met Microsoft Excel en Word. Tenslotte spreek en schrijf je uitstekend Nederlands.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant QC start je op bij een snelgroeiend, kwalitatief hoogstaand bedrijf met een familiale cultuur. Je komt terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Tevens krijg je een mooie verloning en een onmiddellijk contract van bepaalde duur. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sciences vacatures op de Jefferson Wells website. Bij vragen, contacteer me op 0484/15.98.32 of via steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!