Quality Manager – Chemie

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #13937

Quality Manager – Chemie

Regio Waregem – Vast Contract

#chemie #sector #responsible #supervisor #verantwoordelijke #quality #control #manager #master #bachelor #Waregem #kwaliteit #België #Westvlaanderen

Sta jij stevig in je schoenen en hou je van veel verantwoordelijkheid in je job? Hou je ervan verbeteringen door te voeren op het gebied van kwaliteit, en advies te geven? Spring je er uit door je communicatieve en technische vaardigheden? Beschik je tenslotte over minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rol in een productieomgeving? Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun afdeling kwaliteit te organiseren en te leiden. Dit gerenommeerde bedrijf is actief in de chemiesector en heeft absolute expertise in z’n niche. Voor deze functie werk je vanuit regio Waregem.

Jouw verantwoordelijkheden?

Je neemt je verantwoordelijkheid op en bekleedt een sleutelpositie als Quality Manager.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Je overschouwt het kwaliteitsgebeuren vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot de levering aan de klant en volgt hiervoor het hele productieproces nauwgezet op. Je beheert zowel interne als externe kwaliteitsklachten, zorgt voor een correcte analyse en voorziet corrigerende maatregelen. Samen met de productieafdelingen en het R&D- team in Duitsland doe je het nodige om ook bij nieuwe producten het maximale kwaliteitsniveau te garanderen.
  • Je staat in voor externe audits en denkt proactief mee over mogelijke kwaliteits- en procesverbeteringen. Daarnaast ben je ook de eindverantwoordelijke voor de interne preventiedienst. Je bent sterk aanwezig op de werkvloer en stuurt een team aan van een 8-tal medewerkers.
  • Je zetelt in het managementteam en zorgt samen met de HR Manager en de Plant Manager voor een optimaal functionerende site.

 

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!