R&D Ingenieur- Chemie

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #13991

R&D Ingenieur – Chemie

Regio Waregem – Vast contract

#R&D #research #development #engineer #technician #chemie #chemistry #sector #industry #engineer #management #project #process #optimization #Waregem #planning #product #innovation

Laat jij mensen versteld staan door je sterke oog voor productinnovatie- en optimalisatie? Spring je eruit door je sterke technische inzicht, in processen en heb je een passie voor kwalitatieve producten? Beschik je tenslotte over een masterdiploma in een chemie gerelateerde richting en kijk je ernaar uit een sleutelrol te vervullen in R&D? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou!

Onze partner is op zoek naar een R&D Ingenieur voor hun site regio Waregem.

Dit state-of-the-art bedrijf is een gerenommeerde speler binnen de chemie sector, dat producten ontwikkelt en produceert. Onze partner blinkt uit door zijn hoge level van expertise, zijn innovatieve en kwalitatieve producten en legt een grote focus op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Assistant zal je een sleutelrol vervullen binnen onderzoek & ontwikkeling. Je bent open en leergierig ingesteld en gaat creatief te werk.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

• Je bent verantwoordelijk voor een aantal R&D projecten, van idee naar industrialisatie. Onderweg werk je nauw samen met het Product Management, jouw R&D collega's, labo-technici, collega's in productie, Quality Manager en ingenieurs,… met als doel het nieuwe product met zijn unieke eigenschappen in de markt te krijgen.

• Sommige testen doe je zelf, voor andere testen zal je ondersteund worden door collega's

• Met jouw opgebouwde expertise in een specifiek domein ondersteun je jouw R&D collega's

• Je optimaliseert en ondersteunt productieprocessen en lanceert verbetering waar mogelijk

• Je komt met nieuwe ideeën / innovaties die onze business ondersteunen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Assistant over een grote affiniteit met de chemische en/of analoge sector, en heb je bij voorkeur een masterdiploma of gelijkaardig door ervaring. Idealiter heb je minstens 5 jaar ervaring binnen de chemie sector in een productieomgeving. Tenslotte kan je autonoom werken en beschik je over sterke vaardigheden om in een plantomgeving te werken. Je bent een dynamisch en flexibel persoon en door jouw drive en jouw sterke oog voor innovatie til je de R&D afdeling naar een hoger niveau.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Ingenieur kom je terecht in een uitdagende en afwisselende functie bij een groeiend en innovatief bedrijf, waar je elke dag gestimuleerd en uitgedaagd wordt. Je start op in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een aantrekkelijk brutosalaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je start op bij een bedrijf waar kwaliteit & technologie centraal staan.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via deze website. Bekijk ook onze andere vacatures op www.jeffersonwells.be. Stuur jouw cv naar steven[.]vandenbossche[@]jeffersonwells[.]be of contacteer mij telefonisch op het nummer 0484/15.98.32!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!