Production Quality Engineer

  • Location: ZEDELGEM
  • Type: Contracting
  • Job #14904

Production Quality Engineer
 

#Production #Quality #Mechatronics #Automotive #McLaren #Ferrari

Ben je altijd al gepassioneerd geweest door productie en kwaliteitsprocessen en dit in de innovatieve wereld van high-end sportwagens? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel uitdagingen binnen de Automotive sector? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

We zijn op zoek naar een Production Quality Engineer (M/V/X) voor een internationale speler, gevestigd in de regio Brugge. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deze aangaan met Jefferson Wells? Lees verder!
 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Production Quality Engineer ben je de spilfiguur naar analyses over uitval binnen de productie.
Jouw takenpakket bestaat uit:

  • Je reageert op proactieve wijze naar uitval zowel intern als bij de klant.
  • Je analyseert de afgekeurde stukken, stelt 8D actieplannen op en denkt mee om deze systematisch op te lossen. Vanuit jouw gedegen product- en proceskennis leg je snel het verband tussen oorzaak en gevolg.
  • Je bent actief betrokken bij het continu verbeteren van de productieprocessen met het oog op minimaliseren van productfouten.
  • Je werkt nauw samen met de SQA engineer om snel een oplossing te vinden voor klachten die herleid worden tot leveranciersfouten.
  • Je rapporteert aan de Production Quality Team Lead.
     

Jouw profiel

Om de verantwoordelijkheden van een Production Quality Engineer uit te kunnen voeren, beschik over een masterdiploma Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring in een kwaliteitsomgeving met kennis van flowcharting, FMEA, CP, 8D, ishikawa en IATF 16949. Daarbovenop beschik je over een analytische geest en over goede communicatieve vaardigheden met een goede kennis van het Engels.

Kennis van meettechnieken wordt aanzien als een pluspunt!
 

Wat kunt u verwachten?

Als Production Quality Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Past deze vacature bij jouw verwachtingen? Solliciteer nu via de website of neem contact op met Luisa Rojas op (+32) 0499 16 89 82 – luisa.rojas(at)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!