Eplan Ontwerper

  • Location: gavere
  • Type: Contracting
  • Job #14960

Wij zoeken (m/v/x)
Eplan Ontwerper

#Eplan #Machinebouw #Electricaldesign #Projects #IndustrialAutomation

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door elektrisch ontwerp? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen technische projecten in de machinebouw? Een job waarbij je in een familiale sfeer werkt aan vooruitstrevende projecten? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een middelgroot bedrijf in de machinebouw zijn wij op zoek naar een Elektrisch Tekenaar regio Gavere (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden:

Als elektrisch tekenaar ben jij verantwoordelijk binnen het project voor het ontwerp en schema's van de machines alsook medeverantwoordelijk voor de opvolging hiervan tijdens de opbouw van de machines. Jouw takenpakket omvat ook:

  • Je verzamelt inlichtingen die de opbouw van het volledig uitvoeringsdossier garanderen, met strikte naleving van de technische normen
  • Je tekent en detailleert samen met je collega elektrische schema’s
  • Je bent flexibel en denkt mee om binnen de machinebouw om te gaan met verandering
  • Je doet supervisie in de workshop en/of op de werf en bent stand-by bij opstart
  • Je woont diverse vergaderingen en planningen bij
  • Je werkt indien nodig hands-on mee in het atelier bij de bekabelingen

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Bachelor met affiniteit voor de elektrische kant van machines. Idealiter met al een eerste werkervaring en bewezen skills in het gebruik van Eplan. Deadlines zijn voor jou geen probleem, waarnaast je oplossingsgericht denkt en leergierig en hands-on bent. Je bent  een teamplayer, maar kan ook zelfstandig te werk gaan. Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Engels.

Ambitie wordt gezien als een pluspunt en doorgroeimogelijkheden worden bij deze dan ook voorzien!

Wat kan je verwachten?

Als Elektrisch Tekenaar krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be OF bel op het nummer +32 (0) 472.79.10.42

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!