R&D Product Development

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #15218

R&D Product Developer

Vast Contract – Regio Gent
#food #R&D #productdevelopment

Beschik je over een voedingsgerelateerde master? Heb je sterke vaardigheden in project management/development? Heb je een passie voor productontwikkeling? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Product Developer om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de voedingsindustrie en staat bekend omwille van hun aandacht voor innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Product Developer kom je terecht in een innovatieve omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van toegewezen R&D projecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Leiden, plannen en uitvoeren van nieuwe productontwikkelingen en de verbetering van bestaande producten op vlak van ontwerp, functionaliteit, smaak en het visuele
  • Ontwikkelingsprojecten aftoetsten op basis van de klantspecificaties/vereisten
  • Trials opstellen, voorbereiden (grondstoffen, materialen, etc.) en uitvoeren in lijn met kwaliteits- en veiligheidsstandaarden
  • Verkregen resultaten analyseren, documenteren en vertalen in oplossingen om een duidelijke communicatie te garanderen tussen de stakeholders
  • Training en kennisoverdracht omtrent productontwikkeling delen met collega’s
  • Organiseren en uitvoeren van demonstraties om bij te dragen aan de productlanceringen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Product Developer idealiter over een master in de voeding aangevuld met een sterke interesse in productontwikkeling. Relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid, denk je out-of-the-box na, en ben je oplossingsgericht. Tot slot ben je ook een onafhankelijke persoon met oog voor nauwkeurigheid en ben je bereid om sporadisch te reizen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Product Developer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!