Production Supervisor

  • Location: OOSTAKKER
  • Type: Contracting
  • Job #15691

Vast Contract – Regio Gent
#peoplemanagement #continuousimprovement #Automotive

Beschik je over een technisch-wetenschappelijke Bachelor? Heb je relevante werkervaring met productie-omgeving? Haal je je energie uit het coachen van een team en continuous improvement? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Supervisor om hun productieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Gent is internationaal actief binnen de Automotive industrie en geloven dan ook steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu topprioriteit zijn.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Supervisor kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over people management en continuous improvement in de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verzorgen van de coördinatie, planning en controle van de productieprocessen
  • Toezien op de naleving van productiedeadlines en kwaliteits- en veiligheidsnormen
  • Een team (bestaande uit een 50-tal medewerksters) aansturen en voorzien opleiding/training om de competenties te verbeteren
  • Wekelijkse productieplanningen opstellen, de technische beschikbaarheid van de lijn opvolgen, en instaan voor de grondstoffen, verpakkingen en benodigde middelen op de lijn
  • Nauw samenwerken met engineering voor een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en productiviteit
  • Optreden als aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en klachten
  • Rechtstreeks rapporteren aan de productieleider

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je bij voorkeur over minimum een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Kennis van planningstools en ERP-systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Production Supervisor krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!