Business Development Engineer

  • Location: Leuven
  • Type: Perm
  • Job #15692

Business Development Engineer

Vast Contract – Leuven
#ProjectEngineering #Meetsystemen #BusinessDevelopment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de aspecten van Project Engineering en Business Development kan combineren? Voel je je thuis in een technisch complexe omgeving en heb je interesse in projecten op maat van de klant waarin zowel de aspecten van elektriciteit, elektronica als mechanica aan bod komen? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant in regio Leuven zijn we op zoek naar een technisch sterke Business Development Engineer.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Business Development Engineer neem je een sleutelrol op binnen de organisatie. Vanuit jouw sterke communicatieve vaardigheden en brede technische achtergrond zal je de markt onderzoeken, netwerken en de gesprekken aanknopen met potentiële klanten in de niche van meetsystemen en magnetisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van marketingstrategieën (in nauwe samenwerking met een extern marketing bureau), het uitvouwen van het klantenpotentieel en het formuleren van antwoorden op technische vraagstukken met als doel deze om te zetten in succesvolle projecten.  

In het kader van jouw job ben je ook bereid om klanten op regelmatige basis te bezoeken in binnen- en buitenland (+/- 1 week / maand).

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Burgerlijk, Industrieel of Handelsingenieur en kan je terugvallen op minstens 5 jaar relevante werkervaring? Laat je je opmerken door jouw sterke technische achtergrond, communicatieve vaardigheden en heb je een neus voor commerciële opportuniteiten? Haal je voldoening uit kwalitatieve klantencontacten en projectopvolging op lange termijn en ben je bereid om je in te werken in de nichemarkt van meetsystemen en magnetisatie voor diverse toepassingen? Dan ben jij misschien wel de Business Development Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Business Development Engineer kom je terecht in een academische en hoogtechnologische werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!