Production Engineer

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #15698

Production Engineer

Vast Contract – Regio Haven van Antwerpen
#chemie #production #engineering

Beschik je over een master industrieel ingenieur chemie? Heb je een passie voor chemische productieomgevingen? Heb je leidinggevende werkervaring in rol als production engineer? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Engineer om hun engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is wereldwijd actief binnen de chemische industrie en staat bekend omwille van hun oog voor innovatie en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en familiale omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ondersteuning van de dagelijkse werking van de viershiftploegen en de overige diensten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Toezien op de correcte naleving en het gebruik van principes, procedures en werkwijzen om de veiligheid te garanderen.
  • Korte- en langetermijnplanningen opstellen.
  • Productieprocessen coördineren en opvolgen in samenwerking met shiftsupervisor om de verwachte resultaten te leveren.
  • Deelnemen aan verbeteringsprocessen op de realisatie van de projecten te garanderen binnen budget en tijd.
  • Up-to-date blijven van technische vakkennis.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Engineer over een master industriel ingenieur chemie aangevuld met een eerste relevante werkervaring in chemische procestechnologie. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Je hebt analytische en probleemoplossende vaardigheden om efficiënte acties te ondernemen. Tot slot neem je tevens graag initiatief, ben je flexibel ingesteld en kan je constructief samenwerken met anderen.

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!