Document Administrator

  • Location: Brussel
  • Type: Perm
  • Job #15699

Jefferson Wells is de jongste divisie binnen Manpowergroup en specialiseert zich in Finance, HR, Engineering & Life Sciences. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs en projecten, in een direct vast contract.

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler in de chemische sector, zoeken we voor hun hoofdzetel in regio Brussel een Document Administrator.

Als Document Administrator maak je deel uit van het EMEA-team en ben je verantwoordelijk voor de aanmaak en het onderhoud van productinformatiebladen en veiligheidslabels. Je zal hier zowel nieuwe infobladen aanmaken als bestaande infobladen aanpassen (bv. aanpassingen aan nieuwe lokale wetgeving). Je werkt volgens beschreven procedures en past deze waar nodig aan. Je valideert documenten en houdt de status van interne aanvragen bij via het softwareplatform. Door samen te werken met de verschillende regionale productbeheer- en duurzaamheidsteams, volg je hun vereisten op, verzamel je vertalingen en communiceer je de voortgang naar de verschillende dochterondernemingen.

Je hebt een wetenschappelijke achtergrond, bij voorkeur een bachelor chemie of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt interesse in thema’s binnen Safety, Health, Environment en Quality. Je bent echt een can-do karakter met een probleemoplossende houding.  Belangrijk zijn jouw administratieve en analytische vaardigheden, de nadruk bij deze functie ligt sterk op correcte, administratieve opvolging.

Je hebt een sterke feeling met IT-systemen en MS Office kent voor jou geen geheimen. Je hebt een zeer goede kennis van het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Nederlands is een pluspunt. Je hebt oog voor details en bent resultaatgericht. Je kan jouw werk autonoom plannen en opvolgen.

Je krijgt een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.  Bij de onboarding bij onze opdrachtgever word je eerst getraind in de specifieke materie en in hun IT-systemen. Na de opleiding krijg je de mogelijkheid om jouw functie van thuis uit te plannen, homeworking met flexibele uren! Je zal deel uitmaken van een klein team, met een gedreven, enthousiaste teamleader. Bij Jefferson Wells krijg je ook steeds de mogelijkheid om je verder bij te scholen en diverse opleidingen te volgen.

Interesse? Stuur je CV naar kris.meert(@)jeffersonwells.be of contacteer Kris op +32477 63 62 42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!