Pharma Engineer Junior

  • Location: PUURS
  • Type: Contracting
  • Job #15806

Word jij onze nieuwe ambassador? 

Jefferson Wells Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in jou om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Pharma Engineer Junior

Onze partners innoveren om behandelingen tot bij hun patiënten te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg.

Voor onze farmaceutische partner zijn wij op zoek naar een Project Engineer die zal opstarten binnen Engineering Of Productie. Hierbij zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende projecten binnen deze afdeling. Aan de hand van dit projectwerk zal je helemaal voorbereid worden om nadien aan de slag te gaan in de productieafdeling als Production Engineer.

Kan jij onderstaande puntjes afvinken?

  • Heb jij een masterdiploma in een wetenschappelijke richting (elektromechanica, industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur, chemie,…)?
  • Ben jij gebeten door de farmaceutische sector en sta je te popelen om je eerste stappen te zetten? Of heb je reeds een eerste farmaceutische werkervaring achter de rug?
  • Heb je een vlotte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands en het Engels?
  • Ben je een echte teamspeler die prioriteiten kan stellen en flexibel is?
  • Sta je er eventueel voor open om in shiften te werken?

… Check, dan ben jij de Pharma Engineer die wij zoeken!

Wat kan Jefferson Wells voor jou betekenen?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van interne trainingen en opleidingen.

Heb je interesse? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren met jouw cv en krijg de kans om je eerste stappen te zetten bij een van de grootste spelers binnen de farmaceutische sector. Ga deze uitdagende functie aan waarbij je in verschillende projecten terechtkomt.

Je kan steeds terecht bij en Olivia Aerts voor verdere vragen en/of een kennismakingsgesprek: en [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!