Project Engineer (Expat US)

  • Location: Lembeke
  • Type: Perm
  • Job #15867

Project Engineer (Expat US)

Vast Contract – Regio Lembeke
#Project #engineering #opportunities #Expat #US #CareerBoost

 

Beschik je over een masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, elektromechanica of automatisatie?  Heb je werkervaring als project, production, maintenance of automation engineer in de voeding sector? Heb je een hands on mentaliteit en werk je graag internationaal? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project engineer om hun multidisciplinair team van collega’s en externe partners te ondersteunen. Dit /toonaangevend productiebedrijf gelegen in Lembeke is wereldwijd actief binnen de voeding sector en staat bekend omwille van hun lekkernijen.
 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over capaciteitsuitbreidingen tot introducties van nieuwe lijnen en producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je staat in voor de studies en realisaties van verschillende mechanische en elektrische projecten samen met een multidisciplinair team van collega’s en externe partners
  • Binnen deze projecten hou je rekening met de technische mogelijkheden, deadlines en budgetten
  • Je zoekt naar oplossingen, ontwikkelt nieuwe concepten en vertaalt dit naar een functioneel design
  • Je ondersteunt de plant bij technische gerelateerde problemen aan de productielijnen
  • Je werkt continu aan jouw technische expertise en deelt best practices met jouw collega’s
  • Je werkt nauw samen met de Project Manager en rapporteert aan de Engineering Manager

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als project engineer over een masterdiploma industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, elektromechanica of automatisatie aangevuld met een 2 – 5 jaar Ervaring binnen een project, production, maintenance of automation engineer is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Je bent vlot in de omgang en werkt constructief in teamverband Daarnaast heb je een analytisch vermogen kan je vertalen in gestructureerde oplossingen en ben je bereid om voor een periode van enkele jaren te werken vanuit onze plant in Mebane, USA. Tot slot ben je ook een flexibel persoon met sterke hands-on mentaliteit.
 

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Leslie Baert op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!