Automation Engineer Expat US

  • Location: WIELSBEKE
  • Type: Perm
  • Job #15911

Automation Engineer

Vast Contract – Regio
#engineering #opportunities #international

Beschik je over een Master ? ,Bij voorkeur heb je (werk)ervaring Industrial Automation ?  Heb je zin in een internationale uitdaging en werk je graag met projecten van A tot Z.? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation Engineer om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Wielsbeke is internationaal actief binnen de industrie sector en staat bekend omwille van hun

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over automation support voor nieuwe als bestaande machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

• Functionele analyses

• Opstellen van de elektrische en regeltechnische specificaties

• Mogelijke inschakeling en opvolging van externe specialisten

• Opvolgen van de uitwerking van de technische oplossing

• Het project technisch opvolgen (schema's, software, documentatie ….) en zorgen voor een succesvolle implementatie, rekening houdend met de noden, timing en budgetten.

• Je kunt je analytische en coachende capaciteiten ten volle benutten om de overgang naar productie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

• Je volgt de evoluties in automatisering, instrumentatie, enz. op de voet.

• Je brengt verbetervoorstellen aan.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur elektriciteit, automatisering of elektronica. aangevuld met drie jaar ervaring in industriële automatisering. Ervaring met aspecten van machineveiligheid en diverse machineregelgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on en autonome ingesteldheid en doorzettingsvermogen. Tot slot ben je ook een leergierig persoon met een sterk oog voor detail.

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!