Process Engineer

  • Location: Meulebeke
  • Type: Perm
  • Job #15919

Process Engineer

Vast Contract – Regio Meulebeke
#engineering #opportunities #optimalisation #technology c

Beschik je over bachelor Electro-mechanica, industrieel ingenieur?  Een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie? (schoolverlaters met de juiste motivatie ook steeds welkom)  Heb je zin in een uitdaging en werk je graag in bedrijf met ruimte voor ontplooiing en flexibiliteit ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Ingenieur om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Meulebeke is internationaal actief binnen de Technische Industriële sector en staat bekend omwille van hun expertise in manufacturing van plastic en complete systemen voor industriële sectors.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid overhet opvolgen, onderhouden en optimaliseren van de processen en installaties in de productie om continu procesverbeteringen te formuleren, uit te werken en uit te testen.

Dit via het detecteren van anomalieën, bottlenecks, kwaliteits- en rendementsverliezen en desorganisatie van werkposten.

Vervolgens sta je in voor de projectcoördinatie van het verbeteringsproject.

Je zorgt voor de introductie en begeleiding van de proto’s, nieuwe en/of op maat gemaakte producten in het productieproces, de verhuis en/of installaties van nieuwe machines.

Om continuïteit van de kennis op lange termijn te garanderen, bied je de nodige ondersteuning en training van productiemedewerkers.

Je blijft op de hoogte van de evoluties op het gebied van proceskwaliteit en houdt jouw technische kennis up-to-date..

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer. over passie en expertise in de techniek en processen. Aangevuld met gedrevenheid om continue verbeteringen door te voeren. Ervaring met verbetervoorstellen installeren op structureel werkbare veranderingen is pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on en autonome ingesteldheid en doorzettingsvermogen. Tot slot ben je ook een leergierig persoon met een sterk oog voor detail.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!