Projectleider Constructie

  • Location: Aalst
  • Type: Perm
  • Job #15933

Projectleider Constructie

Vast Contract – Aalst

#ProjectEngineer #Construction #Industriebouw

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider binnen een sterk groeiende internationale omgeving en kan je terugvallen op minstens 3 jaar relevante ervaring in opbouw en ombouw van industriële gebouwen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten in regio Aalst zijn we op zoek naar een Projectleider Constructie die hoofdzakelijk regionaal zal worden tewerkgesteld.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Projectleider Constructie zal je in eerste instantie ingeschakeld worden in de realisatie van het nieuwe productiegebouw op de site te Aalst, dit in combinatie met enkele technisch uitdagende deelprojecten. Jouw takenpakket als Projectleider bestaat o.a. uit:

  • Begeleiden van externe partners doorheen de verschillende fases van het project
  • Waken over de naleving van de bouwkundige en technische normen op de site
  • Opmaken en vastleggen van conceptuele ontwerpen voor de gebouwen, gaande vanaf het aanbestedingsproces tot het aanduiden van externe partijen, dimensionering en toewijzing van de gebouwen, veiligheidsplannen en communicatie met de betrokken autoriteiten
  • Verificatie en controle van alle technische documentatie, gaande van offertes tot en met projectplannen
  • Contractuele en financiële opvolging op maandbasis

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in een technische richting en kan je terugvallen op minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Voel je je helemaal thuis in het domein van industriebouw en gebouwtechnieken en laat je je opmerken door jouw sterk analytisch inzicht, coördinerende vaardigheden en vlotte communicatiestijl? Ben je praktisch ingesteld en hou je ervan om naast het denkwerk ook nauw betrokken de blijven bij de werven? Dan ben jij misschien wel de Projectleider Constructie die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider Constructie kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!