Business Developer : Technical Sales Engineer (m/v/x)

  • Location: Ruislede
  • Type: Perm
  • Job #15944

Business Developer : Technical Sales Engineer 

Vast Contract – Regio Ruislede
#engineering #opportunities #BusinessDeveloper

Beschik je over een diploma industrieel ingenieur, TEW, handelsingenieur, handelswetenschappen bij voorkeur?  Heb je minimum 2-3 jaar relevante ervaring?  Heb je zin in een internationale uitdaging en werk je graag onafhankelijk en zelfstandig.? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales Engineer om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Ruislede is internationaal actief binnen de hernieuwbar energie sector en staat bekend omwille van hun solar systemen.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Technical sales developer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over waarin je rechtstreeks aan het management rapporteert.  Je bent verantwoordelijke voor de expansie van ons bedrijf in het binnenland en je werkt actief mee om aan onze expansie in het buitenland op te bouwen.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

Je neemt initiatief en zoekt zaken volledig uit

Je verzamelt alle ontbrekende informatie van de klant en bouwt een goede relatie met de klanten en andere stakeholders in een project, dit zowel in binnen- en buitenland

Je bereidt samen met je collega’s de offertes voor en gaat die ter plaatse voorstellen aan potentiële klanten

Je zorgt voor een vlotte overgang van verkochte projecten aan de projectteams

Je zoekt/denkt mee met de klant naar de beste oplossingen

Je denkt/werkt actief mee aan de expansie van ons bedrijf in het buitenland

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical sales Engineer over commercieel en organisatorisch talent en je hebt goede administratieve vaardigheden. aangevuld met kennis van courante PC toepassingen (Word, Excel, Outlook). Ervaring/ sterke interesse  met groene energie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels, Nederlands en Frans. Daarnaast heb je minimum een rijbewijs B. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon met een sterk oog voor detail & deadlines.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!