Enthousiaste Calculator

 • Location: Ruislede
 • Type: Perm
 • Job #15946

Enthousiaste Calculator (M/V/X) 

Vast Contract – Regio Ruislede
#engineering #opportunities #Calculator

Beschik je over een diploma Bachelor Techniek of Master bij voorkeur?  Heb je minimum 2-3 jaar relevante ervaring?  Heb je zin in een internationale uitdaging en werk je graag autonoom en oplossingsgericht ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Enthousiaste Calculator om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Ruislede is internationaal actief binnen de hernieuwbar energie sector en staat bekend omwille van hun solar systemen.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Calculator kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de volledige voorbereiding van het dossier waarbij je aan de hand van de aanvraag de nodige informatie verzamelt ,de technische tekening opmaakt/consulteert ,de kosten analyseert en berekent ,een rendementsberekening verzorgt en tenslotte de definitieve opmaak van offertes. Daarnaast  kijk je voor een correcte en tijdige overdracht naar de collega’s. Hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de directie. Je werkt samen met andere collega’s binnen het sales team.

Je bent verantwoordelijke voor de expansie van ons bedrijf in het binnenland en je werkt actief mee om aan onze expansie in het buitenland op te bouwen.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je berekent en analyseert de kosten.
 • Je verzorgt de prijscalculaties en offertes en beoordeelt offertes in relatie tot de geldende voorschriften en kwaliteitseisen.
 • Je stelt voor- en nacalculaties op.
 • Je kijkt voor een correcte rendementsberekening
 • Je werkt openbare aanbestedingen uit
 • Je verzorgt tijdig het opdrachtdossier aan de projectmanagers
 • Je pleegt overleg met je collega’s en externen
 • Je zorgt voor adequate vastlegging van afspraken
 • Je zoekt/denkt mee met de klant naar de beste oplossingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Calculator over commercieel talent en je hebt goede administratieve vaardigheden. aangevuld met kennis van courante PC toepassingen (Word, Excel, Outlook). Ervaring/ sterke interesse  met groene energie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels, Nederlands en Frans. Daarnaast heb je minimum een rijbewijs B. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon met een sterk oog voor detail & deadlines.

Wat kan je verwachten?

Als Calculator kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!