Embedded Software Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Contracting
  • Job #15957

Embedded Software Engineer

Vast contract – Contracting of freelance – regio Gent
#Industrialisatie #Embeddedsoftware #Sprayingsystems

Ben jij een Embedded Software engineer met een expertise in het programmeren in C of C++? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen diverse industrialisatieprojecten van startups? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een sterk groeiende internationale speler gespecialiseerd in het produceren van aangepaste sproeiers, injectoren en headers zijn we op zoek naar een Embedded Software Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Embedded Software Engineer ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met de Mechanical en Automation engineers. Je taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp, ontwikkeling,
  • programmeren/configureren en testen van embedded software;
  • Het opstellen van requirements voor software functies en interfaces;
  • Het implementeren en valideren van software geschreven in C code;
  • Unit- en integratietesten van software;
  • Multidisciplinaire samenwerking op de R&D afdeling met andere teams;
  • Nauwe samenwerking met andere afdelingen om productie of klant vragen te ondersteunen

Wie ben je?

Om de rol als Embedded Software Engineer goed in te vullen beschik je bij voorkeur over technisch Bachelor of Masterdiploma met kennis van C of C ++Je bent analytisch, organisatorisch en kwaliteitsgericht ingesteld. Als persoon kan je zowel individueel te werk, maar leg je ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot en kan je ook uitdrukken in het Engels.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Embedded Software Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

 

Voldoet deze vacature aan je verwachtingen? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be OF bel op het nummer +32 (0) 472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!