Process Improvement Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #15990

 

Process Improvement Engineer.

Vast Contract – Regio Ghent
#engineering #opportunities #Supplychain #Master #Bachelor

Beschik je over een Bachelor elektro mechanica of Master industrieel ingenieur ,bij voorkeur?  Heb je ervaring minimum 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie ?  Heb je zin voor verantwoordelijkheid ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Pr. Im. engineer om hun internationale team te versterken Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de  industrie sector en staat bekend omwille van hun specialisaties in de voeding.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Process Improvement Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het relatiebeheer van leveranciers.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je rapporteert over de projectdoelstellingen, prestatiemetingen, problemen en risico's aan het management team.
  • Je Identificeert, monitort en implementeert best practices voor continue verbetering.
  • Bijdragen aan het ontwikkelen en afhandelen van plannen voor continue verbetering voor projecten met lage tot gemiddelde kosten en risico's, en het bereiken en behouden van projectdoelen.
  • Je voert beoordelingen van de gereedheid van de organisatie uit, waarde realisatie, prioritering van kansen, evaluatie van middelen en voer strategieën voor continue verbetering uit die voldoen aan de zakelijke vereisten.
  • Los matig complexe problemen zelfstandig op met minimaal toezicht, terwijl complexere problemen worden geëscaleerd naar het correcte management team.
  • Andere taken zoals toegewezen.

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Pro.Imp. Engineer over een minstens een Bachelor Elektromechanica of Master industriële wetenschappen. Aangevuld met een sterk  inzicht. Ervaring van min. 2 jaar in een gelijkaardige functie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een Hands-on en autonome ingesteldheid. Tot slot ben je ook een leergierig persoon die van een uitdaging houd.

 

Wat kan je verwachten?

Als hoofdtechnieker kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!