Project Engineer

  • Location: kluisbergen
  • Type: Perm
  • Job #15991

Project Engineer (m/v/x).

Vast Contract – Regio Kluisbergen
#engineering #opportunities #Kunststof #Master #Bachelor

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Elektromechanica?  Heb je ervaring in een technische omgeving?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project engineer om hun Technische team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Kluisbergen is internationaal actief binnen de Veiligheid en industrie sector en staat bekend omwille van hun specialisaties in kwalitatieve kunststofproducten met toepassingen in diverse sectoren. Realiseert een omzet van meer dan 30 mio euro en exporteren hun  producten wereldwijd naar meer dan 50 landen.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer kom je terecht in een jong en dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van verbeterings- en automatisatieprojecten én het analyseren en oplossen van technische knelpunten binnen de productieafdelingen.

Je werkt nauw samen met verschillende diensten binnen de organisatie.
Op korte termijn word je dan ook eindverantwoordelijke voor de jou toegewezen projecten.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteunen, leiden en sturen van automatisatie- en verbeterprojecten. In lijn met je kennis en ervaring kan je zelfstandig projecten sturen of ondersteuning bieden bij grotere projecten.
  • Het voorzien van de nodige werkvoorbereiding voor projecten, opstellen van de planning, budgettering en opvolging ervan.
  • Aansluitend op de implementatie van een project of wijziging van een lay-out of werkwijze is het jouw taak de operatoren en/of techniekers op te leiden aan de hand van eigen geschreven werkinstructies om zo de nodige kennis over te dragen en te borgen.
  • Analyseren en implementeren van technische oplossingen met het oog op product- of machine optimalisatie, productie-efficiëntie en productiecapaciteit.
  • Ondersteuning bieden aan het team van techniekers waar nodig.
  • Contactpersoon voor externen van offerte aanvraag tot installatie en opstart.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Technical Manager.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als hoofdtechnieker over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Elektromechanica. Aangevuld met een pragmatische aanpak en je bent oplossingsgericht. Ervaring minimum 3 jaar in een technische omgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans en Duits is een pluspunt. Daarnaast heb je een Hands-on ingesteldheid en ben je in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te bekijken.
Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die geen schrik heeft om open en eerlijk te communiceren binnen zijn team.
 

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!