Mechatronica Project Engineer

  • Location: KORTRIJK
  • Type: Contracting
  • Job #15996

Wij zoeken een

Mechatronica Project Engineer

Vast Contract – Consultancy – Regio Kortrijk
#Mechatronica #R&D #MATLAB

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door de wereld van de Mechatronica? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt voor industriële productie projecten? Een job waarbij je in een R&D omgeving problemen aanpakt en waar je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote internationale speler binnen de Textiel industrie zijn we op zoek naar een Mechatronica Project Engineer. Wil jij werken in een grote onderneming waar de dynamiek en flexibiliteit heerst van een familiaal bedrijf? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer maakt deel uit van het Mechatronica Team, waarbij jij de aandrijf- en servosystemen ter harte neemt. Na een introductieperiode ondersteun je de ontwikkelingsafdeling als volgt:

  • Je helpt aan het ontwerp van mechatronische systemen waarbij een juiste keuze van motoren, regeltechnische aanpak en vermogenselektronica cruciaal zijn. Je doet dit in nauw overleg met de mechanisch ingenieurs.
  • Je stelt modellen op van machines en submodules ten einde het dynamisch gedrag en de belastingen doorheen de machine te voorspellen en te optimaliseren.
  • Je verifieert de opgemaakte modellen aan de hand van metingen en stuurt deze indien nodig bij.
  • Je volgt de technologische (r)evoluties op om deze bij voldoende relevantie te implementeren.

Wie ben je?

Om de rol van Mechatronica Project Engineer goed in te vullen, beschik je over een Master in de werktuigkunde – Elektrotechniek of Master in de Elektromechanica. Bij voorkeur beschik je reeds over een aantal jaren ervaring, heb je grote interesse in mechatronica en kan multidisciplinair denken. Daarnaast ben je analytisch en nauwkeurig ingesteld en kan je u vlot uitdrukken in het Nederland en Engels.  

Kennis van en ervaring in Matlab is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?

Als Mechatronica Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!