Manufacturing Manager

 • Location: Brugge
 • Type: Contracting
 • Job #16000

Manufacturing Manager

Vast Contract of Freelance – Regio Brugge
#Manufacturing #Manager #Peoplemanagement 

Ben jij steeds gepassioneerd geweest door Manufacturing Processen en Operational Excellence? Op zoek naar een gevarieerde job waarbij je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt binnen Industriële Projecten? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen spoorwegindustrie zijn we op zoek naar een consultant Manufacturing Manager voor regio Brugge. (m/v/x) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Manufacturing Manager zorg je voor Kaizen Management en een continu verbeterende organisatie van de site. Daarnaast leidt je de innovatietrajecten en lange termijn ontwikkelingen.
Jouw functie omvat: 

 • Rendement van de fabriek/organisatie bepalen
 • Kaizen management toepassen, Lean Management toepassen
 • Middenkader leiden en coachen: Productiemanagement, inkoopmanagement, logistiek
 • Informatie verzamelen over resultaten, processen, producten, diensten
 • Operationeel plan ontwikkelen, schrijven en uitvoeren
 • Kwaliteitsmanagementsysteem implementeren en vervolmaken
 • Wegnemen van obstakels door communicatie, kennis en ervaring te verbeteren
 • Veiligheid garanderen en arbeidsomstandigheden verbeteren

Wie ben je?

Om de rol van Manufacturing Manager goed in te vullen, beschik je over een Master met reeds 5 jaar ervaring in leidinggevende rollen in industriële productieomgevingen. Je bent analytisch, planmatig en komt zelf uit hands-on rollen met kennis van automatisatie en robotica. Als ware People Manager heb je sterke communicatie skills en oog voor de optimalisatie van diverse productie en arbeidsprocessen. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Manufacturing Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers komen in aanmerking voor deze functie. 

Voldoet deze functie aan je verwachtingen? Solliciteer dan via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 0472.79.10.42 of met CV naar Sara.vandenbossche(at)Jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!