Sales Support Engineer

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #16017

Sales Support Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Food #Packaging

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in Mechanisch?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Sales support engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de Machinebouw.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als sales engineer kom je terecht in onze XL-afdeling waar een (quasi) onafhankelijk team zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van een unieke reeks XL-verpakkingsmachines.

Als sales engineer werk je nauw samen met verschillende stakeholders zoals interne collega’s van R&D, sales en jouw eigen team maar vanzelfsprekend ook met de klant.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • analyseren van de markt o.b.v. marktstudies en het vaststellen van opportuniteiten.
  • het prospecteren van nieuwe klanten
  • het opstellen en lay-outen van offertes met 2D tekeningen en het ondersteunen van de projectleider.
  • Sporadisch vergezel je de sales managers bij klantenbezoeken
  • Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de PXL-afdeling

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Sales Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met een Autocad-tekenprogramma.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door de sector van de machinebouw en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.

Tot slot ben je ook ondernemend, ambitieus, hands-on en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel met een sterke Klantgerichtheid is en je slaagt er dan ook in om de klant een precieze en volledige offerte te bezorgen.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als sales engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!