Bouwkundig/Civil Technical Support Engineer

  • Location: WIELSBEKE
  • Type: Perm
  • Job #16053

Bouwkundig/Civil Technical Support Engineer

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#engineering #opportunities #Insulation #Master #Bachelor #Youngpotential

Beschik je over een Bachelor of Master  Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde in de zomer van 2021 ? Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste?  Ben je één en al passie en entrepreneurship?  Wil je je talent verder ontplooien? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical support engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in West-Vlaanderen en is internationaal.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als bouwkundig ingenieur kom je terecht in onze Insulation afdeling en start je jouw Journey met een intensieve opleidingsperiode. Naarmate je jezelf ontplooit, wordt jij (op termijn) verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van specifieke (export)markten en werk je mee aan verschillende projecten (voorbeeld:  certificeringsprojecten, specifiëren van technische noden van de klant, het afhandelen van klachten). (quasi) onafhankelijk team zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van een unieke reeks XL-verpakkingsmachines.

 

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Als bouwkundig ingenieur  maak je deel uit van het Technical Support Team dat verantwoordelijk is voor België, UK en de exportlanden (UK, Scandinavië… ).
  • Je bent de expert op het gebied van de toepassing van onze bouwmaterialen en staat onze sales teams en externe partners (architecten, aannemers, …) bij met technisch advies en klantgerichte oplossingen. Je zorgt voor de nodige technische begeleiding over productspecificaties en installatie van producten. Je verzorgt de technische uitwerking van dossiers en maakt toepassingsberekeningen. Om het probleem te analyseren, breng je indien nodig een bezoek aan de klant.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor allerhande technische vragen en staat in voor het behandelen en verwerken van klachten die binnenkomen.
  • Je vormt een belangrijke schakel tussen R&D en sales en voorziet de marketing collega’s eveneens van technische informatie rond onze producten (ikv brochures, beurzen, trainingen, …).
  • Je identificeert de technische behoeften van onze klanten en geeft dit door aan ons technische ondersteuningsteam.
  • Je maakt deel uit van een kleiner team, maar kom je in contact met  verschillende stakeholders binnen de organisatie (Sales, R&D, Marketing,…). Je zal jouw eigen (internationale) projecten toegewezen krijgen. Met  voldoende sturing, input & coaching van jouw mentor, manager en andere betrokkenen, breng je deze tot een goed einde.

 

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een Master industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde in de zomer van 2021

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels.Frans is een pluspunt.Daarnaast Je bent gepassioneerd om je klanten de beste support te bieden.

Tot slot ben je ook gemotiveerd om up to date te blijven m.b.t. ontwikkelingen/innovaties in de bouwwereld. Je bent servicegericht en communicatief.

 

Wat kan je verwachten?

Onze partner  is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Onze partner wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!