process Engineer ( OE specialist)

  • Location: Meulebeke
  • Type: Perm
  • Job #16067

Process Engineer (OE specialist).

Vast Contract – Regio Meulebeke
#engineering #opportunities #Precess #Master

Ingenieus aangelegd én een neus voor technologie? Gebeten door techniek, processen en optimalisatie? Dan ben jij de servicegerichte en pragmatische technische expert die we zoeken!

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, onderhouden en optimaliseren van de processen en installaties in de productie om continu procesverbeteringen te formuleren, uit te werken en uit te testen.

Dit via het detecteren van anomalieën, bottlenecks, kwaliteits- en rendementsverliezen en desorganisatie van werkposten. Vervolgens sta je in voor de projectcoördinatie van het verbeteringsproject.

Je zorgt voor de introductie en begeleiding van de proto’s, nieuwe en/of op maat gemaakte producten in het productieproces, de verhuis en/of installaties van nieuwe machines.

Om continuïteit van de kennis op lange termijn te garanderen, bied je de nodige ondersteuning en training van productiemedewerkers. Je blijft op de hoogte van de evoluties op het gebied van proceskwaliteit en houdt jouw technische kennis up-to-date.

 

Wie ben je?
 

  • Je genoot een hogere technische opleiding (bachelor electro-mechanica, industrieel ingenieur).
  • Een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie is waardevol om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Aan de andere kant zijn schoolverlaters met de juiste motivatie ook steeds welkom.
  • Vanuit je passie en expertise in techniek en processen ben je gedreven om continue verbeteringen door te voeren
  • Door regelmatig in overleg te gaan met betrokken collega’s en een draagvlak te creëren voor de verbetervoorstellen installeer je structureel werkbare veranderingen
  • Met respect voor de integriteit, het vertrouwen en de waarden van zowel de klant als Vitalo zelf, garandeer je kwaliteitsvolle en efficiënte optimalisaties.

 

Wat kan je verwachten?

De kans om jouw ondernemingsspirit ten volle uit te leven in een professionele en mensgerichte omgeving met internationale contacten. Een afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden waar je zelf zaken kunt realiseren. De mogelijkheid om te groeien met impact en om in open overleg jouw rol mee vorm te geven. Concurrentieel salaris met een pakket aan extralegale voordelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!