International Field Service Engineer

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #16082

International Field Service Engineer.

Vast Contract – Regio Brugge

Als internationaal field service engineer sta jij in voor de installatie van diverse nieuwe verpakkingsmachines, zowel op mechanisch, elektrisch als pneumatisch vlak. Bovendien slaag je erin om de software in te lezen zodat de machine volledig operationeel is.

 

Gedurende de ganse interventie sta je in nauw contact met de klant en geef je indien nodig, opleiding aan de plaatselijke operatoren. Als int. field service engineer werk je zowel gedurende korte als langere periodes (met een maximum van 4 weken) in het buitenland. Dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. Gemiddeld gezien ben je, na een inloopperiode voor jouw opleiding, minstens 80% van jouw tijd in het buitenland.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  
 

  • Je hebt minimaal een technische bachelor of een opleiding industrieel ingenieur in de rugzak.
  • Communiceren en ‘jouw plan trekken’ zijn twee eigenschappen die je zeker bezit. Je staat zelf sterk in je schoenen en ontdekt graag nieuwe dingen.
  • Je hebt een hands-on aanpak en je neemt graag je verantwoordelijkheid.
  • Klantentevredenheid en kwaliteit bieden staat bij jou centraal .
  • Flexibiliteit is ‘your middle name’.

 

 

Wat kan je verwachten?

Als Field Service engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u als naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!