Projectingenieur metingen – Koudwalserij Beitserij Tandems.

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #16104

Projectingenieur metingen – Koudwalserij Beitserij Tandems.

Vast Contract – Regio Gent.
#engineering #opportunities #TPM #Lean #6Sigma #Master

Heb jij zin om deel uit te maken van een jong en gemotiveerd team dat er dagelijks voor zorgt dat onze Partner hun hoogtechnologische installaties blijven presteren op niveau van de wereldtop ?  Lees dan zeker verder !

Onze partner is op zoek naar een Projectingenieur  om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de staalproductie.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer kom je terecht In de afdeling Koudwalserij Beitserij Tandems en wordt de warmgewalste staalplaat gebeitst en naar de finale dikte gewalst.

Hiervoor telt KBT drie beitserijen die de plaat van de oxidelaag ontdoen met zoutzuur. Het gebruikte zoutzuur wordt geregenereerd in twee ovens.

Eén beitserij levert gebeitste plaat als eindproduct naar de klanten. De andere twee beitserijen zijn rechtstreeks gekoppeld met een tandem koudwalserij, elk bestaande uit vijf walstuigen. In de walsenwerkplaats worden de benodigde walsen hiervoor geslepen en getextureerd. De kwaliteit van de producten en de bedrijfszekerheid van de installaties zijn essentiële factoren in dit stadium van het proces. Hiervoor is onze partner sterk afhankelijk van de vele meetsystemen die op onze lijnen terug te vinden zijn.

 

Na een inloopperiode waarbij je inzicht verwerft in onze processen en onze productkwaliteit ziet je takenpakket er als volgt uit:

 

  • Je leidt zelfstandig projecten rond meetsystemen dit zowel naar ontwerp, detailengineering als uitvoering en uiteindelijke indienstname. De projecten variëren van kleine verbeteringen over vervanging van bestaande installaties tot volledig nieuwe meetsystemen en situeren zich in diverse Finishing-afdelingen in Gent, Geel en Luik (beitserijen, tandemlijnen, gloeierijen, galvanisatielijnen,…).
  • Je analyseert technische problemen aan de diverse meetsystemen en bijgestaan door een team van onderhoudsmedewerkers, definieer en implementeer je doeltreffende oplossingen om de bedrijfszekerheid te verhogen.
  • Je blijft op de hoogte van de meest recente evoluties en ontwikkelingen op technisch vlak via onder andere benchmark bezoeken aan andere sites en internationale contacten.
  • Je analyseert data uit meetsystemen en in nauw overleg met de kwaliteitsverantwoordelijken verfijn je de kwaliteitsbewaking van onze processen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in elektromechanica. Aangevuld met kennis van verbetermanagement systemen zoals TPM/Lean/6Sigma.  

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast vindt voldoening in het realiseren van projecten en houdt rekening met alle randaspecten die daarbij komen kijken naast de puur technische oplossing (veiligheid, milieu, kosten/baten, implementatie, bijsturing en borging).

Tot slot ben je Klantgericht en kwaliteitsthema’s spreken je aan.
Je hebt een sterk analytisch redeneringsvermogen – je weet de juiste vragen te stellen.
 

 

Wat kan je verwachten?

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je uitermate competitief basisloon aangevuld met een aantal premies, bieden we jou maaltijdcheques, een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen. Bovendien kan je kiezen voor een bedrijfswagen of –fiets en krijg je 40 verlofdagen per jaar!

 

Hoe verloopt de selectieprocedure?

Online applicatie

Kennismakingsgesprek met HR en je toekomstige collega

Eindselectiegesprek met hoofd van HR en de afdeling

Contractvoorstel

Voel je het al kriebelen om te beginnen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!