Automatisatie Ingenieur

 • Location: Aalter
 • Type: Perm
 • Job #16135

Automatisatie Ingenieur.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities #Zuivel #Automatisatie

Beschik je over een master of bachelor diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica.

Onze partner is op zoek naar een Automatisatie ingenieur om hun dynamische team te versterken. Onze partner gelegen in Aalter is wereldwijd actief binnen de Zuivel.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

AUTOMATISATIE INGENIEUR /OT ENGINEER Als het aanspreekpunt voor automatisering is het mede jouw doel om de bedrijfscontinuïteit van de site te waarborgen. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor het design van de operationele technologie (OT), het in goede banen leiden van acties, het onderhouden OT equipment, bewaken van OT architectuur. Daarnaast zorg je ervoor dat architecturale wijzigingen in lijn zijn met de bedrijfsstandaarden en verankerd in de OT onderhoudsorganisatie. Je wordt ook betrokken bij optimalisatie- en uitbreidingsprojecten en werkt mee aan continue verbetering.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je voert curatieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op niveau van bestaande sturingen (een veelvoud van systemen met bijhorende softwaretools, oud en nieuw).
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden op het batch systeem en de supervisiesystemen, zowel de lokale als overkoepelende systemen.
 • De MES-laag, die de connectie vormt tussen SAP en de machine/proces automatisatie, behoort ook tot het OT domein.
 • Je assisteert bij de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus.
 • Je beheert de gebruikte netwerken en bewaakt de OT architectuur. (ISA 95 levels 1-2-3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules)
 • Uitvoeren van kleinere aanpassingen en optimalisaties systemen, met het bijwerken van de functionele of detail analyse documenten.
 • Je houdt de back-ups van alle systemen up-to-date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren.
 • Je analyseert storingen op alle niveaus en lost op. Hiervoor ken je de productieprocessen (ISA 95 level 0).
 • Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg OT.
 • Deze taken behoren allen tot het ITIL framework, je zal dit framework verder vorm geven met de andere OT collega’s.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, Is het ook Belangrijk dat je honger hebt om bij te benen in de nieuwe technologieën. Machinesturingen en computersystemen hebben geen geheimen en kennis operating systemen en programmeertalen is een pluspunt. Je bent een teamplayer, gedreven en neemt initiatief en kan zelfstandig werken. Bovedien weet je de OT taken zelfstandig te beheren en af te werken en kan je doelgericht werken -je zal niet steeds taakgericht aangestuurd worden-

Tot slot ben Je bent analytisch sterk en kan je goed communiceren met verschillende stakeholders (zowel mondeling als schriftelijk).Talenkennis: Nederlands + Engels (ook technisch).

 

Wat kan je verwachten?

Een uitdagende en zeer veelzijdige job in een klein team met mooie verantwoordelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf.
Je komt terecht in een professionele omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur – best of both world! Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Zin gekregen in deze uitdaging? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!