Homologation Engineer

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #16165

Homologation Engineer.

Vast Contract – Regio Waregem
#engineering #opportunities #Homologation #

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen  Pleasure op het werk ?   Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner wil de technische collega's binnen Product/Engineering versterken met een nieuwe medewerker die vol visie, passie en enthousiasme ons homologatie beleid van de toekomst wenst uit te dragen. Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd.

Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor

een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen.

Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen.
Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en

onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers.
Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties.

Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij

adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een eerste werkervaring. Je bent communicatief en sociaalvaardig om een netwerk uit te bouwen.

Je hebt een analytisch en resultaatgericht denkvermogen. Bovendien werk je nauwkeuring en zelfstandig. Tot slot hou je er van doelgerichte beslissingen te nemen.

 

Wat kan je verwachten ?

Je komt terecht in een omgeving waar je zelf het verschil mag maken. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!