Proces Engineer

 • Location: Ieper
 • Type: Perm
 • Job #16168

Proces Engineer.

Vast Contract – Regio Ieper
#sleutelwoorden

Beschik je over een industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur ?  Heb je werkervaring in de procesindustrie ? Heb je 2-3 jaar relevante ervaring ?  Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Ieper is een hightech voedingsbedrijf gevestigd in de kanaalzone van Ieper, België, en produceert eiwitisolaten uit soja. Het isolaat wordt gebruikt in sojamelk, sportdranken, shakes, babyvoeding, snackbars, vleesvervangers, etc.

Jouw verantwoordelijkheden?

Momenteel zijn we op zoek naar een procesingenieur om ons engineering team te versterken

Je ondersteunt de productietechnologieleider en je werkt samen met andere afdelingen om verbeteringen in de productie te onderzoeken, te formuleren & te implementeren.  Je weet dat continue verbetering de graadmeter is voor succes, samen met het succesvol implementeren & inbedden van nieuwe processen.
 

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Analyseren en in kaart brengen van productieprocessen, afwijkingen, knelpunten, kwaliteits- en efficiëntieverliezen (data & field).
   
 • Formuleren van verbetervoorstellen, en/of een business case.
   
 • Rekening houden met context & doelen van andere afdelingen om buy-in en snelheid te krijgen
   
 • Verantwoordelijkheid nemen in projecten.
   
 • Voorbereiden van trainingen om nieuwe processen & inzichten te borgen bij collega's.
   
 • Ondersteunen van de manufacturing site leader door één of meerdere domeinen op te nemen in het PHA (process hazard analysis) proces.
   
 • Focus op leren om de noden van de organisatie te beantwoorden.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Proces Engineer  over een Master industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur. aangevuld met een met 2-3 jaar werkervaring in de procesindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Daarnaast heb je een zeer analytisch ingesteldheid en je kan data verwerken (statistiek / Excel)  Tot slot ben je ook in staat om eigen doelstellingen te organiseren en dienovereenkomstig te werken. Als proactieve werker beschouw je continue verbetering als de essentie van je rol.

Je bent bereid om onze veiligheidscultuur te versterken (voeding, milieu, veiligheid). Denken & handelen vanuit business behoeften geeft je veel energie voor de rol.

Wat kan je verwachten?

Als Proces Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Leslie Baert op het nummer +32 (0)472 01 21 46 of mail naar [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!