Werkvoorbereider Onderhoud

  • Location: Antwerpen
  • Type: Contracting
  • Job #16223

Wij zoeken een

Werkvoorbereider Onderhoud

 – Regio Antwerpen

#Maintenance #Werkvoorbereiding #Project #inspectie #Petrochemie

Beschikt jij over een bachelor in een technische richting en heb je affiniteit met onderhoudsprojecten en rapportering? Een job waarbij je problemen aanpakt en je verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler binnen de petrochemische industrie zijn we op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als werkvoorbereider onderhoud maak je deel een onderhoudsteam dat instaat voor vele machines en pijpleidingen in een petrochemische omgeving. Jouw job omvat: 

  • Identificatie van de verschillende mogelijkheden van degradatie betreffende equipment en pijpleidingen en dit met behulp van oude en nieuwe RBI rapporten
  • Het nummeren en identificeren van de juiste leidingen en equipment op de schematische tekeningen
  • Opstellen van onderhoudsrapporten, preventieve en predicatieve schema's
  • Opmaken van presentaties om prioriteiten in het onderhoud te duiden 

Wie ben je?

Om de rol van werkvoorbereider onderhoud goed in te vullen, beschik je over een Bachelor in Elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur beschik je reeds over een eerste ervaring in werkvoorbereiding maar gemotiveerde juniors komen ook in aanmerking. Daarnaast ben je nauwkeurig ingesteld en werk je gestructureerd met diverse MS office pakketten. Je bent communicatief en kan je vlot uitdrukken in het Nederland en Engels.  

Kennis van Frans wordt aanzien als een PLUS.

Wat kan je verwachten?

Als werkvoorbereider onderhoud krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks of contacteer Sara Van den Bossche op
het nummer +32 (0)4 72 79 10 42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!