Mechanical Engineer

  • Location: Aalter
  • Type: Perm
  • Job #16229

Mechanical Engineer.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities #Mechanical #Master #Bachelor

Beschik je over een Master Electromechanica ?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is ter versterking van het A-Cords team op zoek naar een Mechanical Engineer, d.w.z:

een hands-on mechanisch/elektrisch ingenieur die gepassioneerd is over nieuwe ontwikkelingen van apparatuur voor state-of-the-art productielijnen en op maat ontworpen prototypes voor R&D!

Jouw verantwoordelijkheden?  

U zult globaal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkelingen van de apparatuur voor de Business Unit genaamd A-Cords. Meer specifiek, uw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Je verbetert en ontwikkelt aangepaste productie- en testapparatuur, samen met externe partners, klanten en de interne engineering afdeling van Bekaert.
  • Je volgt de technologie Capex initiatieven op.
  • Je prioriteert op basis van de R&D ontwikkelingen voor de groeiambities van A-Cords.
  • Je volgt technologische trends op.
  • Je ondersteunt product approval en technische samenwerkingsprogramma's met klanten, leveranciers en de A-Cords plants.
  • U ondersteunt actief innovatie voor A-Cords.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical engineer over een Master Electromechanica. Aangevuld met een eerste ervaring met een CAD & FEA.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door apparatenbouw en hebt een hands-on mentaliteit. Je bouwt graag je kennis van je domein op en bent bereid deze kennis te delen binnen het team.

Bovendien ben je klantgericht en je probeert graag nieuwe ideeën uit. Je hebt een sterke drive voor resultaat en bent zeer toegewijd om doelen na te streven en hard te werken om deze te bereiken.

Tot slot ben je creatief en resultaatgericht. Je bent een goede organisator en communicator omdat je in een internationaal engineering team zal werken.

Je krijgt energie van het werken in een internationale omgeving en je bent bereid om te reizen.

 

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!