Textile R&D Engineer

  • Location: IEPER
  • Type: Perm
  • Job #16248

Textile Engineer R&D.

Vast Contract – Regio Ieper
#engineering #opportunities #Textile #Master #R&D

Beschik je over een Master Textile Engineering Science (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur);
Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Textile R&D engineer om hun team te versterken in een multidisciplinaire afdeling waar je meewerkt aan de ontwikkeling van de weefmachines van de toekomst.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D engineer zorg je er samen met je collega’s voor dat de weefmachines in alle omstandigheden de beste weefselkwaliteit blijven afleveren.
Je hebt een grote affiniteit met textiel, maar je bent ook geboeid door mechanica, elektronica en software.
Je analyseert nieuwe weefsels van klanten en je zet klant- en marktverwachtingen om in nieuwe ontwikkelingen.
Je verzamelt textielinformatie en je stelt die informatie ter beschikking aan de ontwerp- en software-ingenieurs.
Tot slot hou je van de uitdaging om de instellingen en algoritmes te vinden waarmee de weefmachines de beste weefselkwaliteit kunnen produceren.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een Master Industrieel of Ingenieurswetenschappen met voorkeur Textile Engineering Science.

Aangevuld met kennis van “fabric hand” of “le toucher du tissu” ; en een eerste ervaring in of affiniteit met de machinebouw of textielwereld is een pluspunt maar geen must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels met klanten uit verschillende culturen over hun textiel technische uitdagingen.

Daarnaast ben je een echte teamspeler en werkt graag in een multidisciplinair team.Tot slot ben je geboeid door de combinatie van textiel en hoog dynamische machines. Zowel junior-profielen met de juiste ingesteldheid en affiniteit, als profielen met relevante ervaring komen in aanmerking voor deze functie.

 

Wat kan je verwachten?

Als R&D engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.
Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!