Project ingenieur infrastructuur.

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #16300

Project ingenieur infrastructuur.

Vast Contract – Regio Gent
#Engineering #Construct #Calculator #Master #GIS #Fiber #FTTH

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in calculatie van infrastructuurwerken?  Heb je ervaring met GIS systemen. Kennis van Qgis en FME scripting ?  

Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je zelfstandig maar ook Hands-on ?
Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project ingenieur infrastructuur om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd meest ambitieuze fibernetwerkbedrijf van Vlaanderen gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de fibertechnologie en digitale infrastructuur voor de nieuwste generatie internet.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project engineer kom je terecht in een dynamisch team Je werkt nauw samen met de Lead Architect, de GIS engineer en rapporteert aan de Portfolio Manager.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Aan de hand van het aantal aan te sluiten adressen in Vlaamse gemeentes sta je in voor de voorbereiding van de glasvezelaanleg
  • Op basis van optimale lokale aanlegtrajecten, zowel op netwerk-technisch als op budgettair niveau, calculeer je in detail de te verwachten investering, rekening houdend met de lokale fysische omstandigheden en regelgeving ter zake
  • Je staat in voor de technische beoordeling en afwerking van de offertes van aannemers die de werken zullen uitvoeren
  • Je volgt technische ontwikkelingen (materialen, methodieken) in je vakgebied op de voet, en past deze kennis toe voor het oplossen van complexe uitdagingen
  • Je werkt hiervoor nauw samen met de Lead Architect, de GIS engineer en rapporteert

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen minimum enkele jaren ervaring in de engineering en calculatie van infrastructuurwerken. Ervaring met glasvezel is een troef . Aangevuld met een eerste ervaring Je hebt ervaring met GIS systemen. Kennis van Qgis en FME scripting is een ++. Je bent vertrouwd met aanlegprocessen in een Belgische infrastructuur context.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast ben je gepassioneerd door fibertechnologie en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.

Tot slot ben je ook heel zelfstandig en kan je georganiseerd werken, aan verschillende projecten tegelijk. Je kan snel schakelen met het team en behoudt het overzicht op een hoger niveau. Bovendien ben je resultaatgericht met een flinke dosis operationele slagkracht.

 

Wat kan je verwachten?

Als Project engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving waar je meebouwt aan de toekomst met aangename collega’s in een familiale sfeer. Een sleutelrol bij het meest ambitieuze fibernetwerkbedrijf van Vlaanderen. Je bouwt actief mee aan onze fiberrevolutie!

Werken voor een razendsnel groeiende aanbieder van razendsnel glasvezel internet.
De kans om je professioneel te bewijzen in een team van top professionals en een functie waarin je het verschil kan maken met een brede waaier van contacten en activiteiten met impact op het terrein.

Een competitief loon met een aantrekkelijk pakket van extralegale voordelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!